Logo

Arhiva članaka HRsvijet.netNekadašnji holivudski miljenik za kojim su patili milijuni žena diljem svijeta, između ostaloga i zato što je 29 godina bio u skladnom braku s Robyn s kojom je osnovao poveću obitelj, ne prestaje gaziti vlastiti ugled.

Javnost je prema njemu postala neprijateljska nakon što je ostavio suprugu i s mnogo mlađom Oksanom Grigorievom dobio osmo dijete, a još prije toga zbog njegovih agresivnih pijanih ekscesa.

Sada je Mel Gibson u jednom intervjuu na pitanje o svojem propalom braku utvrdio: “Kada se sve zbroji, sa svojim sam brakom napravio vrlo dobar posao. No, ako želite suditi, možete mene proglasiti krivcem za raspad”.

Osim toga, Mel se osvrnuo i na “jadnog” Tigera Woodsa, rekavši kako se njegov slučaj koristi kao paravan za ono što je doista bitno za američko društvo - slanje dodatnih 30.000 vojnika u Afganistan. “Stvarno mi je žao Tigera Woodsa”, utvrdio je Mel, dodavši da je glupo pričati o nečijem privatnom životu kada se događa nešto toliko povijesno važno kao što je Afganistan. /jutarnji


{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.