Arhiva članaka HRsvijet.net

Iako su se jako trudili, čelni ljudi Bandićeva stožera sa svojih lica nisu uspjeli sakriti veliko razočaranje rezultatima izbora i razlike koju je ostvario njegov konkurent.

(Foto: Slavko midzor/Pixsell)

Čestitam kolegi Josipoviću na pobjedi i želim da bude predsjednik svih građana bez obzira na boje, vjeru, uvjerenja, da bude predsjednik sviju. Sada se vraćam svojim obavezama u gradu Zagrebu, na što me obvezuje mandat zagrebačkog gradonačelnika i već sutra sam na poslu. No taj kapital glasova od 900 tisuća glasova znat ću opravdati i neću vas iznevjeriti, prve su riječ Milana Bandića po objavi rezultata izborne utrke u kojoj je Pantovčak izgubio od Ive Josipovića.

- Ja sam naučio nešto u ova dva mjeseca. Tolika količina mržnje, prijezira I netrpeljivosti nezabilježena je u ovo zemlji u zadnjih 20 godina, koja se sručila sa svih strana, ali ja idem dalje s vama, neću popustiti - poručio je Bandić.

Hvala vam na prekrasna dva mjeseca kada smo sa Sljemena krenuli u put nade posjetivši većinu državljana Hrvatske.

- Iznenadio me rezultat koji smo postigli. Prvi sam nezavisni kandidat za predsjednika Hrvatske koji je ušao u drugi krug. Imao sam dobru procjenu u ljeto kada sam ovlaš obišao cijelu Hrvatsku, da treba pokazati alternativu autokratskom modelu upravljanja Hrvatskom I hvala vam na tome - poručio je Bandić iz svojega izbornog stožera. /vecernji

{googleAds}<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4856610173099525";
/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */
google_ad_slot = "8444226637";
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>{/googleAds}