Arhiva članaka HRsvijet.netPredst
avljamo TOP 10 činjenica o sexu koje potvrđuju ono što svi osjećamo, da je sex dobar i zdrav.


1. Dnevno se u Svijetu dogodi otprilike 100 milijuna snošaja.

2. Ljubljenje je zdravo, izmjena sline smanjuje pojavu karijesa.

3. Ljubljenje izgara kalorije, za jednu minutu izgubite 26 kJ, dakle za 10 minuta čak 260 kJ.

4. Ako ženska osoba ima glavobolju to se može izliječiti snošajem, ali samo ako doživi orgazam. Istraživanja su pokazala da se tijekom ženskog orgazma otpuštaju snažni endorfini koji djeluju na ublažavanje boli.

5. U krevetu možete izgarati kalorije i gubiti na tjelesnoj težini. Ako imate intenzivan seks u trajanju od pola sata kojim izgarate oko 150 kalorija 7 do 8 puta mjesečno možete godišnje izgubiti oko 1,5 kg. Ako povećate učestalost možete i više izgubiti. Ali mora biti intenzivno.

 6. Ako razmišljate više puta dnevno o seksu, sasvim ste normalni. 54% muškaraca i 19% žena razmišlja svaki dan više puta o seksu.

7. Ako ste se pitali u kojim se zemljama igra u većem dijelu godine evo podataka – Amerikanci 124 puta i Grci 117 puta godišnje, Indijci su negdje na začelju sa samo 76 puta godišnje, no najmanje zainteresirani se čine Japanci sa samo 36 puta.

8. Svakodnevno se u Svijetu koristi astronomski velik broj kondoma koji se procjenjue na negdje šest do devet milijardi. Većina kondoma se proizvodi u Tajlandu (tri milijarde).

9. I kako se još mogu koristiti kondomi: vojnici su ih u 2. Svjetskom ratu koristili za prekrivanje cijevi pušaka da bi ih zaštitili od vode dok su plivali. Danas se koriste i za zaštitu ultrazvučnih sondi kod pregleda prostate muškaraca kroz rektum te kod žena i vaginalnog ultrazvuka.

10. Top kategorija od 100 Internetskih pojmova pretraživanja svake godine je i ona povezana uz seks tako da pojmovi vezani uz seks kao što su porn, sise, djevojke, golotinja i sl. se uvijek nalaze na visokim pozicijama.


mojdoktor.hr
{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}