Arhiva članaka HRsvijet.netSupruga Tigera Woodsa, Elin Nordegren spremna je na povratak na “tržište”. Po svemu sudeći odlučila je zaboraviti ali ne i oprostiti Tigerove ljubavne izlete i eksperimente. Umjesto bilo kakvih izjava za javnost odlučila je da njezina djela govore sama za sebe. Naime prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti paparazzi su primijetili da više ne nosi vjenčani prsten.

Skidanje prstena očiti je znak da je odlučila napraviti rez u svom životu. Susjedi su primijetili da stalno vozi svoj osobni auto, Cadillac Escalade, kako bi naglasila da se ne želi ni voziti u nečem što je podsjeća na Tigera.

Tiger, za to vrijeme, navodno stanuje kod prijatelja, košarkaša New York Knicksa Jima Dolana koji odbija potvrditi takve pretpostavke.

Prema drugim izvorima, Tigerova jahta simboličnog imena “Privacy” napustila je luku North Palm Beach još prije nekoliko dana, što može značiti samo da se preljubnik otisnuo na otvoreno more. Ipak, nije potvrđeno da je Tiger uopće na brodu, iako se mora priznati da je to vrlo dobra metoda izbjegavanja novinara. I dok on bježi i skriva se, njegova supruga izgleda sretnije i bezbrižnije no ikada, vjerojatno zahvaljujući odluci da izbriše spomen na nevjernog supruga, kako na ruci tako i u mislima.

hrsvijet.net

{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}