Arhiva članaka HRsvijet.netŽene često troše vrijeme na diskusije i teorije o muškom rodu. Zašto je takav? Kad bi bar bio malo drugačiji! Zašto čini tako nešto?... Pročitajte ovih pet točaka i neka vam bude jasno da se ne kaže uzalud da smo s različitih planeta.

Umjesto da ga stalno pokušavate promjeniti, jednostavno ga prihvatite - preporuča američka savjetnica za parove Barbara de Angelis.

1. Muškarci se koriste sexom da bi pokazali svoje osjećaje

Zasigurno vam je poznata situacija kada navečer sjedite sa svojim partnerom te pokušavate uspostaviti komunikaciju dok on visi nad računalom ili televizorom i ne prati baš što govorite. Međutim, čim legnete u krevet on su budi i postaje aktivan, dok se vi osjećate više kao objekt nego žena koju voli. Istina je ta, da muškarci koriste sex kada se ne osjećaju dobro i kada traže toplinu i ljubav. Zato ga nemojte odbiti frazama: Boli me glava ili pusti me da spavam, nego mu recite iskreno da ga želite zagrliti i osjetiti, pa će se sve okrenuti u zajedničku korist.

2. Erekcija ne znači odmah da žele sex

Muškarci su jednostavna bića. Kada im se nešto svidi, oni se razvesele, što je neki put i vidljivo. Zato se nemojte odmah osjećati ugroženo, nego to prihvatite kao kompliment.

3. Vanjski podražaji utječu na jači spol

Vizualno su muškarci više orijentirani nego žene. Rado će pogledati zgodnu ženu, ali to ne značiti odmah da mu vi niste dovoljno atraktivni. Ipak možete ponekad otići u kupnju zanimljivog donjeg rublja i tako razveseliti sebe i njega.

4. Muškarci žele češće voditi ljubav

Naravno, iz čisto fizičkih razloga. Ipak bi se geni trebali širiti dalje... Pokušajte jednostavno postići kompromis. Nemojte misliti da ste mu samo sexualni objekt, nego da je on vaš objekt požude!

5. Zašto odmah utonu u san nakon sexa

Većina se žena osjeća odbačeno kada partner odmah zaspe, ali austrijska psihologinja Gerti Senger traži razumijevanje od žena.

- Muškarci imaju drugačiju razinu požude, brzo se popne ali nakon toga drastično padne, dok je kod žena ravnomjerna i traje duže - objašnjava Senger .
Popričajte iskreno s njim i dajte mu do znanja da zagrljaj čini čuda, koliko god on trajao, piše Berlinonline.


Frendice.hr

{googleAds}<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4856610173099525";
/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */
google_ad_slot = "8444226637";
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>{/googleAds}