Logo

Arhiva članaka HRsvijet.net

Tragično preminula Brittany Murphy tek se ohladila, a tabloidi svoje vrijeme ne trate uludo - ovih dana donose vijest da je pokojna glumica bankrotirala, a majka i Monjack, ucviljeni udovac ovih dana kreću u sudsku borbu nad sitnim imanjem koje je iza glumice, bez oporuke, ostalo.

Iako je Monjack novinarima danima plakao na ramenu prepričavajući im koliko voli suprugu, te kako su planirali proširiti obitelj, informacije koje dolaze iz prostorija holivudskih plavaca govore da je Monjack mutan kao ustajala rijeka, te da policija, koja još uvijek istražuje Murphynu smrt, ucviljenom suprugu ništa ne vjeruje.

"Moj svijet se srušio", požalio se britanskim novinarima, te im otkrio da su Brittany i on planirali proširiti obitelj. Upravo oni su postavili jedno zaista logično pitanje. Zašto je Simon Monjack samo nekoliko sati nakon što mu je supruga proglašena mrtvom, počeo dogovarati velike intervjue? U normalnim okolnostima, ovakvi dogovori i istupi događaju se puno kasnije, pitaju se mnogi.

Nisam savršen, nikad to nisam niti tvrdio. Ali o mojoj supruzi i meni napisano je previše izmišljotina", opravdao se Simon. Unatoč tome što se Simon posljednjih dana pravda na sva zvona svi postavljaju pitanje o tome kako je uopće Brittany završila s njim.


Index.hr
{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.