Arhiva članaka HRsvijet.net


Nives Celzijus priznala je kako uživa u slavi i što se ona širi izvan granica Njemačke, kao i da ne osjeća pritisak paparazza da uvijek bude dotjerana jer je ona – prirodno lijepa.

Pjevačica/spisateljica Nives Celzijus rekla je za Blic kako je uspjela zagrijati pomalo hladnu Njemačku te da nikako ne razbija glavu svojim izgledom.

"Prirodno sam lijepa, nisam opterećena time da pri svakom izlasku iz kuće budem u top-izdanju. Volim što izgledam nestvarno. Kao milijun dolara", rekla je Nives, koja je otkrila i kako joj se upucavao jedan poznati nogometaš Bundeslige.

"Nema direktnih upucavanja, muškarci me se uglavnom boje. Ipak, bilo je simpatično kada je jedan njemački nogometaš pokušavao stupiti u kontakt sa mnom, ali nikako nije mogao doći do mog broja, pa je ni više ni manje nego pozvao mog supruga i od njega tražio moj broj pod izgovorom da me želi angažirati za neku veliku europsku kampanju. I tako je zvao nedjeljama", nastavila je Nives, koja je otkrila i što dobre, a što loše djevojke traže u muškarcu.

"Da vas utješim, dobre mamine, skromne djevojčice gledaju unutrašnju ljepotu, ove loše, kao ja, uvijek žele najbolje za sebe, pa osim unutrašnje ljepote gledaju je li lijep, seksi, moćan i obdaren, kakve pločice ima, koliko je uspješan, koliko vrijedi na tržištu i slično", objasnila je Nives. /net.hr

{googleAds}<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4856610173099525";
/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */
google_ad_slot = "8444226637";
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>{/googleAds}