Arhiva članaka HRsvijet.net

Cijeli svijet zabrujao je tog novogodišnjeg jutra kada se Chris Cornell na svojoj stranici poigrao sa srećom fanova Soundgardena. Najavljen je povratak benda nakon 12 godina i sve skupa zvučalo je jako logično - nakon njegove 'čudne' solo karijere i prijateljstve među ostalim originalnim članovima. No, iako su rekacije na ideju jako pozitivne, s nekoliko strana poslana je velika sumnja u pravu pozadinu tog 'povratka'.

Cornell je u poruci napisao "12-godišnja pauza je gotova i vrijeme je za povratak u školske klupe. Vitezovi Soundtablea ponovno jašu!", a poznato je da je ima fan kluba benda bilo upravo Knights of the Soundtable.

Budući da nigdje eksplicitno ne stoji da se vraćaju, nagađa se da je ovo samo ispipavanje mišljenja fanova ili, još gore, samo najava izlaska dugo očekivane kolekcije rariteta.

Iako je jako čudno kako do sada nije došao službeni demantij ili potvrda sa strane benda ili managementa, u svojoj kolumni svoje viđenje je dao dugogodišnji prijatelj benda i sudionik scene - Krist Novoselić, basist Nirvane. Opisao je svoje prijateljstvo i simpatije prema bendu, ali i zaključio: "Čuo sam neke glasine da će Soundgarden nastupiti na Coachella festivalu u travnju. Kao dugogodišnji fan benda bio sam oduševljen, pa sam počeo malo ispitivati uokolo.

Na žalost, prema dobro informiranom izvoru - glasina nije istinita!

Još uvijek sam u kontaktu s Kim (Thayil, gitarist, op.a.) a naletim i na Bena (Shepherd, basist, op.a.). Matt svira u Pearl Jamu, a Chris je napravio super stvari nakon Soundgardena. Život ide dalje.

Iako glasina o okupljanju nije istina (žao mi je), to ne znači da to ne bi bila odlična ideja." muzika

{googleAds}<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4856610173099525";
/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */
google_ad_slot = "8444226637";
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>{/googleAds}